Was ik maar met de trein.

Easycratie

Het antwoord Martijn Aslander en Erwin Witteveen op bureaucratie: Easycratie

Al die tijd die ik vorige week tijdens de stroomstoring rond station Utrecht had kunnen besteden aan het lezen van het e-book Easycratie van Martin Aslander en Erwin Witteveen. Ik ben soms wel jaloers op al die gestrande reizigers die de tijd aan zichzelf hebben.

Daar sta ik dan met mijn auto in de file. Net zoals dertig jaar geleden. Zonder podcast. Toen hadden we daar ‘autoseminars’ van Samsom Uitgeverijen voor, op compactcassette. Met een bekende stem van een toen net-niet of net-niet-meer journaallezer als ‘auto’riteit uit de stereo. Links-en-rechts dus.

Fantastisch boek trouwens. Easycratie. Zou dat e-book zelf ook niet als podcast kunnen verschijnen zodat ik weer lekker in de file kan worden bijgepraat? Of zal ik gewoon thuis gaan werken en de file op die manier niet alleen vermijden maar ook oplossen? Volgens Easycratie is dat het antwoord.

Luister maar naar Martin Aslander in zijn podcast over het boek.

Het echte boek kopen kost een paar tientjes. De PDF en de iPad app is gratis te downloaden in de geest van het boek. En dat is prima.

Bestellen of gratis downloaden kan op:
http://www.easycratie.nl/boek-easycratie-kopen/

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Post Tagged with , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *