90 is het nieuwe 50.

In China tel je pas mee als je 90 bent. Op deze dag, het Chinees nieuwjaar, mag daar best wel eens bij stil worden gestaan. In Nederland schijn je al te worden afgeschreven bij 45+. Dat 45-plussers moeten worden geholpen door oplossingen die door de politiek worden aangedragen, ik vind van niet. Het is een kwestie van vakbonden en werkgevers, maar ook van de werknemer zelf. Zoals ik.

Laten we alsjeblieft zorgen dat vooroordelen over 45-plussers worden omgezet naar voordelen. Hoe flexibel wil de werkgever het hebben? Meer discussie en vraagstelling luister je terug op Gangmakers van BNR. Een debat dat nog lang niet is uitgeraasd.

 

 

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Post Tagged with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *