Karwei bijna klaar in Mijdrecht

Karwei Mijdrecht boete

Foto van Rob Isaacs, voorpagina De Groene Venen 20 februari 2015

Voorpaginanieuws in ‘De Groene Venen’, het wekelijkse huis-aan-huis blad in De Ronde Venen. Bouwmarkt Karwei, op het industrieterrein van Mijdrecht, betaalt al maandenlang elke zondag een boete van 5000 euro omdat ze de deuren opent tegen de regels van zondagopenstelling in.

Het lijkt de gemeente ernst. Vanaf dit weekend wordt de boete verhoogd naar 15.000 euro per overtreding. De realiteit van een compleet veranderde retailmarkt is klaarblijkelijk aan de gemeenteraad voorbijgegaan. Meerdere bedrijven dreigen hun vestiging te sluiten.

Ondertussen is Karwei Mijdrecht genomineerd als Onderneming van het Jaar. Het zal mij benieuwen, mijn stem hebben ze. Die van jou ook?

http://www.ondernemingvandrv.nl/genomineerden

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Post Tagged with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *