Motorkap

Commodore SX-64

Commodore SX-64

Normaal kijk ik nooit onder de motorkap. Ik zit aan het stuur, soms zit ik als bijrijder en soms als passagier op de achterbank. Dat geldt ook voor mijn computergebruik.

Sinds ik de Commodore SX-64 vaarwel heb gezegd, sta ik liever aan het roer. Als er een lampje gaat branden, weet ik meestal wel waarvoor dat dient en onderneem ik actie of laat ik iemand actie ondernemen.

Zoniet bij de internetverbinding thuis. Daar zit ik vaker onder de motorkap dan me lief is. Vandaag weer eens een paar telefoontjes met de internet service provider gedaan. Blijkt mijn modem nog steeds als hotspot te zijn ingeschakeld, waardoor mijn separate router wordt gestoord, met langzame WiFi verbinding en uitval tot gevolg.

Het raadsel is nu opgelost, maar de snelheid van 180 Mbps wordt nog steeds bij lange na niet gehaald. Zelfs bedraad kom ik niet verder dan 140 Mbps.

Nou kan ik daar mee leven als de boel maar stabiel is, maar hoort dat zo? De iPad 4 komt aan de 90 Mbps, de iPad 2 niet verder dan 40 Mbps en mijn BB niet verder dan 25 Mbps. Klopt dat? Iemand?

 

 

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Post Tagged with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *