Het is weer zover!

Luchtalarmsirenes

Oud nieuws van Nu.nl blijft ook nieuws.

Elke eerste maandag van de maand, als om 12:00 uur het alarm gaat.

Dat was het moment van livegang van de maandelijkse e-mail nieuwsbrief van de organisatie waar ik als nieuwsbriefredacteur de planning verzorgde. Dat hebben we jarenlang zo gedaan, tot het besef doordrong dat nieuws niet hoeft te wachten op een luchtalarm.

Want wat is nieuws eigenlijk? Nieuws is nieuws voor de ene doelgroep en wellicht wel oud nieuws voor de andere. Nieuws kan daardoor heel lang nieuw blijven.

Als je iets voor het eerst hoort, dan is dat immers nieuws. Hoe oud dat nieuws ook is. En dat vergeten nieuwsbriefredacteuren soms. Maar, gelukkig kunnen ze daaraan elke maand, als de sirenes gaan, worden herinnerd zolang het nog duurt. Lees hier het oude nieuws op NU.nl

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *