Wanneer is het eigenlijk rokjesdag?

Op de eerste dag van juli is het tijd voor een tropenrooster. Een contentkalender met een overzichtelijk publicatieschema voor alle (social) media kanalen is op dit soort hete dagen een onmisbaar hulpmiddel om het hoofd koel te houden.

Het is wel handig je plan klaar te hebben liggen als het weer zover is. Of het nou een hittegolf, een koudegolf, nationale feestdag, sportevenement of een combinatie daarvan betreft, inhaken op de actualiteit is niet zo moeilijk als je er even over nadenkt.

Zo is het ook met je contentplan. Je kalender met je marketingacties en je campagnes kan heel goed worden gevuld met inhakers. Maar die moet je dan wel van te voren klaar hebben gezet.  Wees dus voorbereid. Oudjaarsdag valt ook dit jaar gewoon weer op 31 december. En rokjesdag?

Contentkalender

Voorbeeld van een eenvoudige contentkalender.

Als straks de temperatuur weer wat dragelijker is kunnen we altijd de uitgebreide variant bespreken. Als je daar meer over wilt weten, dan help ik je graag op weg.

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *