Dit is een privébericht

OpslaanAlsConcept_privéberichtTip voor het weekend: Als je je bericht in je WordPress website om welke reden dan ook voorlopig als privébericht even verborgen wilt houden, sla het dan in ieder geval op als ‘concept’.

Maar vergeet ook niet de ‘zichtbaarheid’ van je bericht van ‘Openbaar’ naar ‘Privé’ te veranderen voordat je per ongeluk te vroeg op de ‘Publiceer’ knop klikt.DitIsEenPrivéBericht

Daarmee voorkom je dat je bericht per ongeluk zichtbaar wordt in je RSS feed. Ik zet zelf al standaard bij het begin van een nieuw bericht de zichtbaarheid op ‘Privé’. Dan loop je tenminste dat risico niet meer.

WordPressEditorialCalendarHet plannen van de publicatie van een nieuw bericht kun je ook prima doen met behulp van een kalender plugin. Zelf gebruik ik daarvoor de WordPress Editorial Calendar. Daarmee kun je het moment van publicatie netjes controleren.

Ook hou je daarmee een aardig overzicht van je publicaties, in het verleden en in de toekomst.

Ik zoek voor een klant nog een tooltje waarmee je ook de einddatum van een publicatie kunt bepalen. Maar dat is eigenlijk ook niet handig. Je wilt immers ook met je oude nieuws gevonden worden toch? Ik leer ook elke dag weer.

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Post Tagged with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *