Uitbreiding online diensten

Normaliter kijk ik niet te veel ‘onder de motorkap’. Ik zit graag aan het stuur en soms als navigator op de bijrijdersstoel. Richting geven en bijsturen ligt me nu eenmaal meer dan als passagier meerijden op de achterbank.

Onder de motorkap kijk ik dus nauwelijks. De techniek moet het gewoon doen en als er ergens een lampje brandt op het dashboard, moet je weten welke assistentie je daarvoor moet inroepen.

Hoe anders is dat bij mijn online dienstverlening. Natuurlijk kan ik overzicht bieden op het online dashboard. De bestuurder helpen bij te sturen. Als navigator richting geven. Maar juist onder de motorkap is vaak veel te verbeteren. Online stying en tuning. Service en preventief onderhoud doen waar nodig. Ingrijpen voordat de problemen ontstaan. Daarvoor is specialistische kennis nodig.

Daarom ben ik een samenwerking gestart met een club financiële en IT-technische specialisten. Hiermee heb ik in één klap mijn online dienstverlening uitgebreid met de technische kant van online diensten. Samen bieden we een compleet pakket aan diensten, aangeboden op de manier zoals je van mij gewend bent.

Meer weten? Bel me op +31624246632 en we praten snel verder!

 

 

Doorvertellen? Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail