Dat Internet, dat wordt nog wat!

Wanneer hoorden we daar eigenlijk het eerst wat over?  Dat rare Internet waar we ons over hebben verbaasd toen Maurice de Hond in 1995 bij Sonja Barend vertelde dat we via het internet elektronische post konden gaan ontvangen.

Dat de gewone post zou gaan verdwijnen. Dat we op afstand met beeldschermen konden gaan vergaderen en daarmee het fileprobleem zou worden opgelost. Dat we onze spullen via het internet konden gaan vergelijken en aanschaffen, waarbij de spullen een dag of twee later bij ons zouden worden bezorgd.

Winkelstraten zouden niet meer nodig zijn. En nog veel meer toekomstvisie. Hij zit er wel eens naast, maar dat Internet, dat wordt nog wat!

Maurice_Sonja_1995

Hier een lesje onlinegeschiedenis. Mooi half uurtje televisie. YouTube, SnapChat, Skype, Periscope, Prettige Valentijn allemaal.

 

One Response so far.

  1. Michel schreef:

    Geweldig!