Tekstschrijven, tekstredactie

Pakkend tekstschrijven is best lastig. Je doelgroep bereiken met interessante materie is een klus die je zelf kunt proberen, maar laten we helder zijn; als je het zelf niet kunt, of je hebt er geen tijd voor, laat het dan aan de vaklui over.

In mijn netwerk heb ik een groot aantal schrijvers en bloggers die je de zorg uit handen kunnen nemen.

Stel, je schrijft zelf al heel veel content. Als je je artikelen op je website met verwijzingen vanaf je social media kanalen plaatst, levert dat in ieder geval actuele unieke content op en daar zijn zoekmachines als het Google Search netwerk ook blij mee. Het verbeteren van je vindbaarheid en het optimaliseren van de inhoud van website, daar kan ik je ook mee helpen. Dat heet Search Engine Optimalisatie (SEO). In goed Nederlands: zoekmachineoptimalisatie.

Het corrigeren van teksten en optimaliseren voor SEO bereken ik per kwartier en kost je dus relatief weinig, tenminste als je ze aan me voorlegt vóórdat je ze plaatst. Je voorkomt daarmee immers de onzichtbare kosten van dubbel werk bij het plaatsen van je content mochten er achteraf correcties moeten plaatsvinden.

Waardoor je je weer op de hoofdzaak kunt richten; doen waar je goed in bent.

Meer weten? Laat het horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *